r&b coach.me

Special offer – maart 2017

Omdat de solden nu echt wel definitief voorbij zijn en de lente (hoera!) in aantocht is, vond ik dat het dringend tijd was voor mijn eigen ‘special offer’.

Wat houdt dat in?
Tijdens de maand maart zijn alle intakegesprekken gratis en voor niets.

Hoe gaat het in zijn werk?
Via de contactpagina vraag je voor 1 maart 2017 je eigen online intake formulier aan met vermelding ‘LENTE’. Op ten laatste woensdag 1 maart stuur ik je dan het formulier, dat je online kunt invullen, op. Vervolgens verzend je het ingevulde formulier voor 31 maart. Daarna krijg je van mij een evaluatie met een geheel vrijblijvend voorstel voor een eventueel vervolgtraject en beslis je helemaal zelf wat je ermee doet.

Wat is de catch?
Euhm… die is er niet. Zonder enige verplichting krijg je de kans om kennis te maken met r&b coach.me. Weet je niet of coaching wel iets voor jou is? Vraag je je af hoe online coaching in zijn werk gaat? Is er iets in je leven waar je graag aan zou willen werken en waarbij je wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is dit misschien jouw moment om erachter te komen of online coaching iets voor jou is. No strings attached.

Maak er een fijn voorjaar van.

Renate

Dit bericht is gepubliceerd op februari 10, 2017 om 1:44 pm. Het’is opgeslagen in Nieuws en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Reageren? Dat kan hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: