r&b coach.me

Testimonial Nicole

“Door haar structurele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak kwamen Renate en ik tijdens de coaching heel snel tot de kern van dingen die ik beter anders zou kunnen doen.

Ze reikte mij hierbij handige handvaten aan om deze kennis ook in de praktijk te brengen.

Ook speelde ze heel goed in op veranderingen in mijn werkleven. Indien nodig paste ze de coaching, naargelang de behoeften van dat moment, aan. Ik heb erg veel gehad aan de coaching van Renate en kan het dan ook iedereen aanraden.”

– Nicole

Dit bericht is gepubliceerd op januari 22, 2016 om 12:19 pm. Het’is opgeslagen in Testimonial en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Reageren? Dat kan hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: