r&b coach.me

Eerste Hulp bij Burn-Out

Gemiddeld worstelt ongeveer 15 procent van de werknemers met een burn-out. In de creatieve sector zou dat percentage echter nog hoger liggen. Door een hoge werkdruk, maar ook door de grote bevlogenheid van de mensen die in deze sector aan de slag gaan en die bovendien steeds vaker met minder middelen moeten werken.

In samenwerking met Flanders DC organiseert mediarte.be op woensdag 23 september 2015 een interactieve presentatie rond burn-out voor medewerkers, leidinggevenden en HR-verantwoordelijken uit de gehele creatieve sector waarbij het herkennen van signalen en preventie centraal staan.

Als consulent bij mediarte.be, voormalig programma manager met meer dan 15 jaar ervaring in de wondere wereld van televisie, burn-out ervaringsdeskundige en coach is de presentatie in mijn handen.

Werk je in de creatieve sector en heb je interesse? Wees welkom en klik hier. (Inschrijven is gratis, maar verplicht)

Dit bericht is gepubliceerd op september 18, 2015 om 12:29 pm. Het’is opgeslagen in Nieuws en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Reageren? Dat kan hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: