r&b coach.me

Testimonial Jeanne

“Een tijd geleden heeft Renate mij gecoacht bij problemen met mijn creativiteit en gevoelens van eenzaamheid en isolement.

Door te werken met kernkwadranten kreeg ik een duidelijk inzicht in oorzaken en verbanden van mijn situatie. Wij bespraken mogelijke strategieën om hieraan te verhelpen.

Na een achttal sessies kon ik al veel ‘opruimen’ en nieuwe initiatieven ondernemen. Er op terugkijkend besef ik dat ik ondertussen opnieuw creatief bezig ben en me veel minder geïsoleerd voel.

Deze coaching heeft me een systeem aangereikt dat ik in moeilijke situaties telkens kan toepassen.

Met dank aan Renate.”

– Jeanne

Dit bericht is gepubliceerd op januari 30, 2015 om 7:14 pm. Het’is opgeslagen in Testimonial en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Een gedachte over “Testimonial Jeanne

  1. Ook ik ben gecoacht door Renate. Door haar structurele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak kwamen we heel snel tot de kern van dingen die ik beter anders zou kunnen doen. Ze reikte mij hierbij handige handvaten aan om deze kennis ook in de praktijk te brengen. Ook speelde ze heel goed in op veranderingen in mijn werkleven. Indien nodig veranderde ze de coaching, naargelang de behoeften van dat moment. Ik heb erg veel gehad aan de coaching van Renate en kan het dan ook iedereen aanraden.

Reageren? Dat kan hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: