r&b coach.me

Welkom

Heeft de wereld nood aan nog een (online) coach en gaat die vervolgens deze wereld redden? Ik blijf het antwoord alvast schuldig.

Wat ik wel kan vertellen, is dat er meer dan ooit een grote nood heerst aan hoop, toekomst en een manier om tussen alle ruis je focus niet te verliezen. Welke deze ook mag zijn. Een tegengewicht voor de tsunami aan -vaak negatieve- berichten die dagelijks uit je computer, de radio of televisie stromen en die soms zouden maken dat je bij de pakken neer zou gaan zitten en helemaal niet meer in beweging komt. Die stroom aan informatie en een hoge druk (crisis! besparingen! wees gelukkig! laat los! vind werk! iedereen is maakbaar!) maakt het vaak moeilijk om je persoonlijke doelen te bereiken. Als je intussen überhaupt nog weet welke deze doelen waren.

Omdat ik geloof in grote veranderingen, niet noodzakelijk door de politiek of van bovenaf opgelegd, wel door kleine kenteringen die beginnen bij ieder individu, bij bewustwording en een verschil maken in je directe omgeving -een revolutie van binnenuit die begint bij jezelf om het dan maar met hoogdravende dramatiek te zeggen- ben ik coach geworden.

En omdat ik denk dat de technische vooruitgang niet alleen minder mooie kanten heeft en je de mooie vooral moet benutten, besliste ik om online coach te worden. Niet ter vervanging van face-to-face coaching, wel als aanvulling om die mensen te bereiken die de stap anders misschien nooit zouden zetten.

Naast de mogelijkheid tot coaching, zullen op deze website ook blogs van mij verschijnen, deel ik tips en post ik interessante links.

Kortom: iedereen welkom!

Renate

Online coaching of meer info? Klik hier

 

Dit bericht is gepubliceerd op januari 1, 2015 om 5:11 pm. Het’is opgeslagen in Nieuws en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Reageren? Dat kan hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: