r&b coach.me

De kracht van kwetsbaarheid

De video dateert al van enkele jaren terug, maar ik deel ‘m graag nog eens voor mensen die Brene Brown nog niet hoorden spreken over de kracht van kwetsbaarheid. Of voor de mensen die opnieuw willen luisteren naar wijze (en grappige) woorden van een vrouw die als wetenschappelijk researcher hardhandig met haar eigen kwetsbaarheid werd geconfronteerd. Ze vertelde erover in haar TED talk in Houston.

 

Dit bericht is gepubliceerd op januari 1, 2015 om 5:32 pm. Het’is opgeslagen in Video en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Reageren? Dat kan hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: